Computer Launcher Pro 11.11

Computer Launcher Pro 11.11

0

Computer Launcher Mod APK:

  • Pro Unlocked.
  • No Ads.
Computer Launcher Pro Mod APK

Computer Launcher Pro là Trình khởi chạy máy tính theo phong cách máy tính để bàn trên Android. Kiểm tra trình khởi chạy kiểu máy tính này khả dụng cho điện thoại thông minh Android (TM) của bạn. Gây ngạc nhiên cho bạn bè của bạn với phong cách giao diện mới của Android của bạn.

Computer Launcher ở đây dành cho bạn (Lấy cảm hứng từ hệ điều hành Máy tính Win 10). Tùy chỉnh điện thoại của bạn với giao diện độc đáo của trình khởi chạy nhanh nhất. Ngạc nhiên với người thân của bạn với giao diện máy tính Android của bạn và cũng chia sẻ nó với những người thân yêu của bạn.

Đặc trưng: Ứng dụng tốt nhất có sẵn trên One Click - Tạo phím tắt của ứng dụng được sử dụng nhiều nhất trên Desktop bằng cách nhấn và giữ Tính năng. Điều hướng dễ dàng đến các ứng dụng. Hỗ trợ tích hợp của File Explorer trong Trình khởi chạy máy tính. Tạo thư mục, cắt, sao chép, dán, di chuyển, chia sẻ, v.v. Liệt kê tất cả các ổ đĩa, Thẻ SD, Bộ nhớ, các tệp âm thanh và video và hình ảnh theo phong cách PC. Thanh tác vụ. Đặt các tệp vào Thùng rác và xóa sau đó. Hỗ trợ ZIP tích hợp cho phép bạn giải nén hoặc giải nén các tệp ZIP / RAR...

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK v.10.05 mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Computer Launcher Pro 11.11

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD