Grand Theft Auto: San Andreas v2.00 (Unlimited Money)

Grand Theft Auto: San Andreas v2.00 (Unlimited Money)

0

Grand Theft Auto Mod APK:

  • Unlimited Money: After installing the MOD version, open the game, select Resume to load the game with unlimited money.
Grand Theft Auto Mod APK

Grand Theft Auto: San Andreas Mod APK là game phiêu lưu hành động thế giới mở. Được phát hành bởi Rockstar Games, Grand Theft Auto: San Andreas là một game hấp dẫn trong series mà mình muốn giới thiệu.

Grand Theft Auto: San Andreas kế thừa lối chơi từ các phiên bản tiền nhiệm, bao gồm GTA: Vice City và Grand Theft Auto III. Về bản chất, lối chơi của trò chơi này bao gồm các yếu tố của game nhập vai, hành động góc nhìn thứ ba, đua xe, bắn súng,… Đồng thời, thế giới mở của game có rất nhiều thứ để bạn có thể khám phá trong nhiều tháng.

Về lý thuyết, bạn phải hoàn thành các nhiệm vụ của trò chơi để mở ra những câu chuyện mới. Đến những nơi mà trò chơi yêu cầu, gặp gỡ các nhân vật khác, nhận hợp đồng mở, cướp xe, giết người,… là những gì mafia thường làm.

Hầu hết các loại xe trong Grand Theft Auto: San Andreas đều có thể được nâng cấp và tùy chỉnh về ngoại hình và phụ kiện. Ví dụ như màu xe, bánh xe, động cơ, giảm xóc,… Bạn có thể tùy chỉnh phương tiện của mình theo sở thích và sử dụng để thực hiện các nhiệm vụ kinh doanh.

Là một trò chơi sandbox dành cho thiết bị di động, đồ họa của trò chơi được thực hiện khá tốt. Đồ họa 3D với độ phân giải cao, hình ảnh sắc nét. Ba thành phố trong game được mô phỏng sinh động với các trung tâm mua sắm, ngân hàng và rất nhiều người. Có thể thấy trò chơi không khác gì ngoài đời thực...

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Grand Theft Auto: San Andreas v2.00 (Unlimited Money)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD