Touch Block (Pro) v1.3.7

Touch Block (Pro) v1.3.7

0

Touch Block Mod APK:

  • Pro Unlocked.
  • Full Paid.
  • No Ads.
Touch Block (Pro)

Touch Block Pro mod apk là ứng dụng để ngăn chặn những đụng chạm không chủ ý trên các thiết bị có màn hình không viền. Touch Block Pro giải phóng bạn khỏi sự căng thẳng khi phải cực kỳ cẩn thận với điện thoại thông minh của bạn.

Các ứng dụng như YouTube và Netflix hiển thị toàn màn hình giúp bạn dễ dàng vô tình đăng ký vòi.

■ Tự động chặn theo ứng dụng: Tự động bật chức năng chặn BẬT hoặc TẮT khi phát hiện ứng dụng đã chỉ định đã được khởi chạy hoặc đóng. Bạn có thể đặt ứng dụng tự động bật chức năng chặn cho các ứng dụng dễ bị nhầm lẫn như YouTube hoặc Netflix.

■ Công tắc BẬT / TẮT một chạm: Bật / tắt chức năng chặn bằng một lần nhấn thông qua phím tắt, tiện ích, bảng nhanh hoặc bảng thông báo.

Ứng dụng này sử dụng các dịch vụ trợ năng của người dùng. Ứng dụng phát hiện ứng dụng nào đã được khởi chạy hoặc đóng bằng cách sử dụng các dịch vụ trợ năng của người dùng. Dựa trên thông tin này, ứng dụng sẽ tự động bật chức năng chặn khi một ứng dụng được chỉ định được khởi chạy và sau đó tắt chức năng khi đóng ứng dụng. Thông tin này không được lưu trữ hoặc chia sẻ.


Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Touch Block (Pro) v1.3.7

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD