U Launcher Pro (ADfree) 1.0.3

U Launcher Pro (ADfree) 1.0.3

0

U Launcher Mod APK:

  • Paid for free.
  • No Ads.
U Launcher Mod APK

U Launcher Pro là một trong những launcher tốt nhất và miễn phí dành cho Android trên Google Play với phiên bản mới! Bạn đã sử dụng ứng dụng launcher hoặc ứng dụng chủ đề chưa? Nếu bạn là người yêu thích các ứng dụng launcher, hãy tìm hiểu và tải xuống U Launcher 3D, nơi cung cấp nhiều chủ đề 3d miễn phí cho Android để tùy chỉnh màn hình chính!

Tất cả các hình nền và trình khởi chạy chủ đề đều được các nhà thiết kế lựa chọn cẩn thận để cung cấp các chủ đề đẹp nhất, làm cho U Launcher 3d trở thành một trong những trình khởi chạy tốt nhất. 10.000 + chủ đề 3d miễn phí cho Android, hình nền HD, gói biểu tượng, thư mục thông minh, màn hình các hiệu ứng chuyển tiếp để xác định lại và tùy chỉnh trình khởi chạy được cá nhân hóa của bạn 2020.

Nếu bạn thích sử dụng các ứng dụng launcher chủ đề 3D cho Android, hãy đến và sử dụng một trong những launcher tốt nhất và mới nhất - U Launcher 3D....

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set U Launcher Pro (ADfree) 1.0.3

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD