Mobizen Screen Recorder v3.9.3.14 (Premium)

Mobizen Screen Recorder v3.9.3.14 (Premium)

0

Mobizen Screen Recorder Mod APK:

  • Premium Unlocked.
  • Remove Watermark.
  • Your Own Watermark.
  • Mini Mode.
  • Create Gif.

Mobizen Screen Recorder (Premium Unlocked) mod apk là ứng dụng cho phép người dùng quay và chụp màn hình điện thoại mà không cần root máy. Chính vì sự tiện lợi này mà người dùng có thể dễ dàng ghi lại và chia sẻ các thủ thuật chơi game trên điện thoại của mình với mọi người.

Điểm khác biệt giữa Mobizen Screen Recorder so với các ứng dụng tương tự là nó có khả năng quay video độ phân giải full HD (chất lượng cao nhất có thể đạt được lên đến 1440p, tốc độ khung hình 60 FPS, tốc độ truyền 12MB / s). Hơn nữa, người dùng có thể thoải mái quay video lâu hơn mà không cần lo lắng hay phải lưu video trên thẻ nhớ ngoài. Ở chế độ Clean Recording, ứng dụng sẽ hỗ trợ quay phim màn hình không có Watermark, người dùng có thể tạo video với chế độ Intro & Outro độc đáo. Không cần đến các trình chỉnh sửa video như Adobe Premiere Rush hay Enlight Pixaloop vì bộ công cụ chỉnh sửa được tích hợp sẵn trong ứng dụng này giúp người dùng dễ dàng cắt, ghép, nén video, chèn hình ảnh, văn bản, nhạc và thậm chí cả chỉnh sửa âm thanh. Nó rất hữu ích, phải không.

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Mobizen Screen Recorder v3.9.3.14 (Premium)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD