Nox Cleaner (Premium Unlocked) v3.2.2

Nox Cleaner (Premium Unlocked) v3.2.2

0

Nox Cleaner Mod APK:

  • Real-time protection.
  • Unlimited traffic.
  • Remove ads.
  • Automatic cleaning.
  • VPN connection.

Nox Cleaner (Premium Unlocked) mod apk là công cụ giúp bạn dọn dẹp các tập tin rác trong điện thoại Android của mình một cách nhanh chóng và hiệu quả, đồng thời cũng hỗ trợ bạn quản lý các tập tin. Nox Cleaner được phát triển bởi Nox Mobile - công ty có trụ sở tại Hong Kong, là nhà phát triển của nhiều ứng dụng nổi tiếng khác như NoxAppLock, Nox Security, Nox Browser.

Dọn dẹp thiết bị của bạn một cách nhanh chóng và hiệu quả. Nox Cleaner sẽ quét hệ thống tập tin và các ứng dụng được cài đặt trên thiết bị để tìm kiếm rác. Lưu ý rằng các loại rác mà Nox Cleaner dọn dẹp bao gồm cả tệp và bộ đệm được lưu trữ trong các ứng dụng trên thiết bị. Do đó, một số dữ liệu sẽ bị xóa để các ứng dụng đó khởi động và chạy nhanh hơn. Bạn sẽ phải cấp quyền truy cập dữ liệu sử dụng cho Nox Cleaner để thực hiện các tác vụ liên quan này. Nox Cleaner còn hỗ trợ chặn các ứng dụng có nguy cơ rò rỉ thông tin. Bạn sẽ thiết lập mật khẩu cho chúng. Và mỗi khi khởi động ứng dụng hoặc truy xuất thông tin, bạn cần nhập mật khẩu để xác thực.

Nox Cleaner là một ứng dụng đa năng. Nox Cleaner còn có thể giúp bạn tối ưu hóa / tiết kiệm pin cho thiết bị của mình. Tức là Nox Cleaner sẽ quét và kiểm tra mức tiêu thụ pin của các ứng dụng mà bạn đã sử dụng trong thời gian qua và tắt chúng đi. Đồng thời, ứng dụng cũng gợi ý các giải pháp tiết kiệm pin khác như bật trợ năng, tắt ứng dụng nền, v.v.

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Nox Cleaner (Premium Unlocked) v3.2.2

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Tags

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD