Temp Mail (No Ads) v2.98

Temp Mail (No Ads) v2.98

0

Temp Mail Mod APK:

  • Pro Unlocked.
  • No Ads.

Temp Mail (No Ads) mod apk là ứng dụng giúp bạn tạo email mà không cần trải qua quá trình xác minh. Danh tính của bạn cũng được ẩn hoàn toàn và bạn không phải nhận các thư rác không mong muốn. Temp Mail là ứng dụng hỗ trợ tạo email tạm thời. Từ “tạm thời” ở đây có nghĩa là bạn có thể nhanh chóng tạo tài khoản mail, sau đó xóa chúng và thông tin chỉ bằng một cú nhấp chuột.

Tất cả những gì bạn cần làm là khởi động ứng dụng Temp Mail. Một tài khoản với một địa chỉ ngẫu nhiên sẽ có sẵn để bạn sử dụng. Trong trường hợp bạn sử dụng phiên bản miễn phí, địa chỉ email là ngẫu nhiên. Nếu sử dụng phiên bản trả phí, bạn có thể chỉnh sửa địa chỉ email theo ý muốn.

Temp Mail giúp người dùng ẩn danh và xóa và nhanh chóng tạo email mới cho những người dùng muốn ẩn danh để gửi thư cho bạn bè và khách hàng của họ. Các email tạm thời của Thư tạm thời làm điều tương tự và hoạt động như các email thông thường, như Google Mail hoặc Microsoft Mail. Bạn có thể nhận tệp, xem trực tiếp hoặc tải tệp về thiết bị của mình bằng Thư tạm thời.

Ứng dụng cũng cho phép bạn tùy chỉnh thông báo. Bạn có thể bật thông báo khi có tin nhắn đến và phản hồi ngay lập tức cho đối tác của mình...

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Temp Mail (No Ads) v2.98

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD