Walli v2.12.3 (Pro)

Walli v2.12.3 (Pro)

0

Walli Mod APK:

  • Pro Unlocked.
  • No Ads.

APP Walli (Pro Unlocked) mod apk là ứng dụng tuyệt vời cung cấp hàng nghìn ảnh nền chất lượng HD với nhiều màu sắc đẹp mắt, hình ảnh sắc nét theo các chủ đề khác nhau như động vật, thể thao, hoa lá, vũ trụ… Nó giúp người dùng thoải mái lựa chọn những hình nền đẹp nhất cho điện thoại của mình. Số lượng hình ảnh đáng chú ý là điều đầu tiên bạn ấn tượng từ ứng dụng này.

Bộ hình nền trong Walli cũng là một bộ sưu tập chọn lọc, chất lượng cao. Nó chứa đầy những hình ảnh độc đáo, thú vị và sáng tạo từ các nghệ sĩ giỏi trên khắp thế giới. Mỗi cái đều có phong cách riêng biệt, đã được đội ngũ sáng tạo của Walli tuyển chọn cẩn thận từng cái một. Vì vậy, khi sử dụng Walli, những gì chúng tôi nhận được đầu tiên là sự độc đáo cho hình nền điện thoại của chúng tôi và sau đó là một không gian sáng tạo. Chỉ nhìn hình nền thế này thôi cũng đủ để bạn hình dung ra gu thẩm mỹ của chủ nhân chiếc điện thoại rồi. Mục tiêu cao hơn mà Walli muốn hướng tới cho người dùng là giúp người dùng thể hiện phong cách và cá tính của mình thông qua hình nền...

(ads2)

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Walli v2.12.3 (Pro)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD