DraStic DS Emulator v2.5.2.2a (Licence Resolved)

DraStic DS Emulator v2.5.2.2a (Licence Resolved)

0

DraStic DS Emulator Mod APK:

  • Licence Resolved.
DraStic DS Emulator Mod APK

DraStic DS Emulator APK là một ứng dụng mô phỏng Nintendo DS được phát triển bởi Exophase. Nếu bạn chưa biết, Nintendo DS là máy chơi trò chơi điện tử yêu thích của Nintendo. Nintendo DS là máy chơi game cầm tay có hai màn hình (Dual Screen). Đây là một trò chơi máy tính bảng điều khiển video rất phổ biến và được bán tại Hoa Kỳ vào ngày 24 tháng 11 năm 2004. Máy có hai màn hình LCD chạy song song cùng lúc, đặc biệt màn hình phía dưới được tích hợp cảm ứng, vì vậy bạn có thể chọn điều khiển cảm ứng. hoặc sử dụng các nút ở hai bên màn hình để chơi trò chơi.

Tương tự như GameBoy, máy chơi game cầm tay này tích hợp micrô không dây hỗ trợ kết nối Wi-Fi để bạn có thể tương tác trực tuyến với những người khác.Thật tiện lợi khi bạn có thể chơi các trò chơi DS ngay trên điện thoại của mình. Bạn có thể thưởng thức các trò chơi yêu thích của mình mọi lúc, mọi nơi.

Bạn có thể chạy tất cả các trò chơi trên DS chỉ với ứng dụng tuyệt vời này. Tuy nhiên, ứng dụng này vẫn chưa hoàn thiện nên vẫn còn một số lỗi nhỏ.

Hỗ trợ độ phân giải cao: Ứng dụng này hỗ trợ và nâng cao gấp 2 lần độ phân giải của trò chơi 3D trên thiết bị DS (chỉ hoạt động trên các thiết bị điện thoại lõi cao cấp).

Tiết kiệm pin: Để người dùng có thể chơi game trong nhiều giờ, nhà phát triển cũng bổ sung tính năng tiết kiệm pin cho ứng dụng của họ...

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set DraStic DS Emulator v2.5.2.2a (Licence Resolved)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD