Hình Nền 12 Con Giáp

Hình Nền 12 Con Giáp

0

Apple mới đây đã tung ra bộ hình nền về 12 con giáp cho năm mới. Bộ hình nền này được phát hành đặc biệt cho người dùng Trung Quốc, vì vậy Apple cũng sử dụng cung hoàng đạo để làm hình nền. 12 loại con vật của người Trung Quốc về cơ bản giống với con vật của người Việt Nam, chỉ khác là con vật thứ tư là con thỏ của người Trung Quốc, còn người Việt Nam là con mèo, mặc dù chúng đều phát âm là lông.

Hình nền theo chủ đề cung hoàng đạo được Apple thiết kế đặc biệt dành cho các thiết bị iPhone với tỷ lệ chuẩn 19,5: 9. Tuy nhiên, người dùng cũng có thể sử dụng nó để đặt hình nền trên các smartphone khác nếu muốn.

Hình nền mới do Apple thiết kế có màu đỏ chủ đạo với điểm nhấn là màu vàng. Trong văn hóa Trung Quốc, màu đỏ và màu vàng tượng trưng cho sự thịnh vượng và sức khỏe.

Trong mỗi hình nền, Apple vẽ một hình ảnh đại diện cho con vật tương ứng, cùng logo Apple cách điệu ở phía dưới, kèm theo dòng chữ "Năm mới là của bạn", ý nghĩa như nhau. - Sự thịnh vượng ”bằng tiếng Việt.

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Hình Nền 12 Con Giáp

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from VieAPK.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
Loading...

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD